Cik daudz tīrības vajadzīgs, lai justos labi?

Atbilstošs putekļu maiss? Vienkārši!
Bieži nenākas viegli atrast putekļsūcējam piemērotu putekļsūcēja maisu. Taču “Miele” tāds ir: atbilstošo oriģinālo “HyClean” putekļsūcēja maisu var atpazīt pēc aizslēga krāsu marķējuma.
Augstākā līmeņa sūkšanas jauda
Pateicoties precīzi pakāpeniski izvietotajiem filtra slāņiem, “Miele” “HyClean” putekļsūcēja maiss ir gaiscaurlaidīgs, arī palielinoties aizpildījumam. Iekārta parāda, kad putekļsūcēja maiss ir pilns vai gaisa izplūdes filtrs ir aizsērējis. Tādējādi arī pēc nomaiņas būs nemainīgi augsta sūkšanas jauda, tīrīšanas veiktspēja un higiēna tāpat kā pašā pirmajā dienā.
"Miele" rūpējas
Cilvēkiem, kuriem ir alerģija pret sadzīves putekļiem, iesakām putekļsūcēju ar sērijveida HEPA filtru. Turklāt dažus “Miele” grīdas putekļsūcējus ar HEPA “AirClean” filtriem alerģiskām personām iesaka Ziemeļu Tehniskās uzraudzības biedrība. Jo ar savu īpašo korpusa blīvējumu ne tikai gaisa izplūdes filtrs, bet visa iekārta atbilst Ziemeļu Tehniskās uzraudzības biedrības prasībām, kas tiek pārskatītas katru gadu. Izfiltrētais, izpūstais gaiss ir tīrāks nekā parastais istabas gaiss. Turklāt baktērijas, alergēni un pelējuma sēņu sporas droši paliek putekļsūcēja maisā.
HyClean 3D Efficiency
Jaunie putekļsūcēju maisi nodrošina augstu efektivitāti, pat sūcot ar mazu jaudu, – pateicoties “SoftStructure” virsmai ar zemu gaisa pretestību. Varat sūkt putekļus, taupot elektroenerģiju, bet saglabājot ierasti augsto tīrīšanas veiktspēju.
Higiēniska putekļsūcēja maisu maiņa bez putekļiem
Atverot putekļsūcēju, oriģinālā “Miele” “HyClean” putekļsūcēja maisa atvere automātiski aizveras un uz visiem laikiem droši noslēdz uzsūktos putekļus. Turklāt pamata materiāls neļauj maisam saplīst pat tad, ja ir iesūkti asi priekšmeti, piemēram, lauskas. Tādējādi vienreiz iesūktie (smalkie) putekļi vairs nevar izkļūt ārpusē.
Izsmalcināta meistarība
“Miele” produktiem variet izvēlēties vienu no pieciem gaisa izplūdes filtriem. “AirClean” filtrs: efektīva filtrēšana ikdienas prasībām. Kopā ar “HyClean” putekļsūcēja maisu un motora filtru spēj aizturēt 99,9 % kopējā putekļu daudzuma*. “AirClean Plus” filtrs: efektīva filtrēšana īpaši tīram telpas gaisam. “Active AirClean” filtrs: būtiski mazina nepatīkamus aromātus* – lieliski piemērots mājdzīvnieku īpašniekiem. “HEPA AirClean filtrs”: filtrē pat smalkos putekļus un alergēnus – teicams cilvēkiem ar alerģiju pret sadzīves putekļiem. Putekļsūcējs*, kā arī “HEPA”* 13 aiztur 99,999 % kopējā putekļu daudzuma. “Silence AirClean” filtrs: trokšņus mazinošs filtrs īpaši klusai putekļsūcēja darbībai.
saskaņā ar EN 60312-1Aprīkojums atkarībā no modeļa Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa