Ikvienai gaumei 

Tas, ko jūs vēlaties no savām iekārtām, lai viss vienmēr būtu harmoniski. Jums paliek izvēles iespējas, bet jūsu virtuves dizains ir vienots: savstarpēji nevainojami pieskaņotā iekārtu priekšējā daļa veido harmonisku kopainu neatkarīgi no tā, kā iekārtas ir novietotas. Veidojiet risinājumus horizontāli panorāmas dizainā, vertikāli torņa dizainā, T dizainā vai centrēti “CubiQ” dizainā. Elastīgi un atbilstīgi tieši jūsu telpas apstākļiem un lietošanas prasībām. 
Dizains “Panorama”
Precīzi vienā līnijā. Novietojot iekārtas acu augstumā, varat visu labi pārredzēt un ļoti ērti piekļūt visām iekārtām. Estētiski pārliecinoša: elegantā līnija jūsu virtuves iekārtojumā.
T dizains
Atvērts visam. Vai drīkst piedāvāt vēl vairāk? Novietojot piecas iekārtas T veidā, tiek radīts simetrisks izvietojums. Blakus tam un virs tā paliek daudz vietas virtuves mēbelēm.
Torņa dizains
Izcili vertikālēs. Cepeškrāsns, tvaika krāsns vai kombinētā iekārta: veidojot torņa dizainu, tiek panākts efektīvs novietojums un augsta iekārtu lietošanas efektivitāte.
“CubiQ” dizains
Koncentrēts apvienojums. Viss labākais acumirklī: novietojot iekārtas kvadrāta formā, tiek radīti apstākļi, kur varat aizrautīgi nodoties gatavošanai, un iekārtas atrodas ērtā augstumā.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa