Perfekta izmantošanas daudzveidība

"Miele" iebūvējamās iekārtas ir pieejamas kā solo iekārtas un kombinējamās iekārtas.
"Multitalants"
Modernas cepeškrāsnis mūsdienās var ne tikai radīt karstumu. Tās ir veidotas, lai katram pārtikas produktam nodrošinātu optimālu gatavošanas veidu. Jo katram produktam ir individuālas īpašības. Tās zināt un atraisīt produkta garšu ir īstā pavārmāksla. Tāpēc ideāla cepeškrāsns var visu: cepšana, tvaicēšana, grilēšana.
Veselīga ēdiena gatavošana
Ne velti gatavošana ar tvaiku kļūst arvien populārāka. Priekšrocības ir acīmredzamas. Gatavojot ar tvaiku, ēdieni tiek pagatavoti īpaši saudzīgi. Karstais tvaiks plūst tieši uz produktiem, ieskaujot tos no visām pusēm. Produkti neatrodas ūdenī, tāpēc nekļūst ūdeņaini un vērtīgās vielas no tiek neizvārās. To dabīgais aromāts kļūst pat intensīvāks. Saglabājas krāsa un vitamīni.
Ātra gatavība darbībai
Ja domājat, ka mikroviļņu krāsnis paredzētas uzsildīšanai un atkausēšanai, ar "Miele" ierīcēm Jūs piedzīvosiet īstu brīnumu. Uzsildīt glāzi piena, uzvārīt marmelādi, izkausēt šokolādi - to un daudz ko citu mikroviļņu krāsns var paveikt jau solo režīmā. Ierīces ar iebūvētu kvarca grilu pēc pagatavošanas var arī apcept ēdiena virspusi. Taču mikroviļņu krāsnī var cept arī konditoreju un cepešus.
Kompakti un jaudīgi
Kompaktā cepeškrāsns ar mikroviļņu funkciju 45 cm augstā nišā viedi apvieno divu jaudīgu ierīču priekšrocības. Tā ir pilnvērtīga cepeškrāsns ar dažādiem darbības režīmiem un vienlaikus jaudīga mikroviļņu krāsns. Jūs varat šīs funkcijas izmantot atsevišķi un, piemēram, cepeškrāsns režīmā cept maizi vai pīrāgus un mikroviļņos ātri uzsildīt tasīti kakao.
Ideāli kombinētajā režīmā
"Miele" tvaika krāsns ar cepeškrāsns funkciju realizē visas vēlmes. Kā pilnvērtīga tvaika krāsns tā nodrošina visas priekšrocības, kas minētas solo tvaika krāsnīm. Ir pieejamas arī cepeškrāsnis, kas ir aprīkotas ar dažādām klasiskas cepeškrāsns funkcijām.
Perfektai gatavošanai kombinētajā režīmā ir pieejami 3 dažādi darbības režīmi:
Garantēti veselīga un ātra gatavošana
"Miele" jaunievedums pasaulē: tvaika krāsns ar mikroviļņu funkciju Tvaicēšana, vārīšana un sildīšana vienā ierīcē 45 cm augstā nišā.
Ideāls palīgs virtuvē
"Miele" atvilktnes var izmantot dažādām vajadzībām. Šajās atvilktnēs var ne tikai sasildīt traukus un saglabāt siltus ēdienus, Gourmet sildatvilktnes var izmantot arī kā vēl vienu gatavošanas ierīci.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa