Ar ārēju tvaika ģeneratoru ideālam rezultātam

"MultiSteam"*
"MultiSteam" ir ārējās tvaika ģenerēšanas attīstības rezultāts. Šo tehnoloģiju "Miele" izmanto visās 45 cm tvaika krāsnīs. Tā ir īpaši radīta lielām krāsns kamerām. Jaudīgais tvaika ģenerators (3,3 kW) ātri rada nepieciešamo tvaiku, tāpēc krāsns kamera ātri sakarst. Īpaši izveidotā modulī izkārtotās un novietotās 8 tvaika sprauslas ātri sadala tvaiku krāsns kamerā un visapkārt gatavošanas traukam. Ēdieni tiek vienmērīgi pagatavoti, tāpēc tie ir gardāki.
"MonoSteam" funkcija
Šī tvaika sistēma ir ideāli piemērota tvaicēšanas iekārtām ar mazākām krāsns kamerām. Tvaika ģenerators šajā tehnoloģijā atrodas ūdens tvertnē. Tvaiks krāsns kamerā tiek ievadīts pa tvaika ieplūdes atveri.
PowerSteam
Oriģinālā. Pirmā mājsaimniecības tvaika tehnoloģija arī pēc 30 gadiem vēl arvien sajūsmina ar savu ātro tvaika ģenerēšanu. Pateicoties mazajai krāsns kamerai un spēcīgajam 5,0 KW tvaika ģeneratoram, var iegūt visātrāko uzkarsēšanas laiku. Gatavojot ar spiedienu līdz 120 °C temperatūrā, var iegūt visīsāko iespējamo tvaicēšanas laiku. Tādējādi PowerSteam tehnoloģija visprecīzāk raksturo tvaicēšanu.
Patents: EP 2 469 191 B2 Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa