Noderīga informācija par tīkla ierīcēm "Miele"

"SuperVision"

Maza sanākšana virtuvē?

Turklāt Jūs zināt, kas notiek ar veļu. Vienkārši baudiet mirkli šeit un tagad – savā virtuvē starp savējiem. Ieguvums no sadzīves tehnikas savienošanas tīklā ir nenoliedzams: ar SuperVision funkciju Jums visas sadzīves tehnikas statuss ir vienmēr redzams pat bez viedtālruņa – pavisam neuzkrītoši virtuves ierīču displejā*.

Sadzīves tehnikas savienošana tīklā ar Miele@home

Šeit valda izvēles brīvība

"Brīvība? Man tā ir dzīves kvalitāte. Patiess baudījums ir iespējams tikai, ja es varu visu kontrolēt."*

Bieži uzdotie jautājumi

Par savienošanu tīklā

Vai jums ir jautājumi par Miele sadzīves tehnikas savienošanu tīklā? Mēs esam apkopojuši atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem, un tās ir pieejamas tālāk norādītajā saitē.

"WifiConn@ct"

Vai Jūs vēlaties izmantot Miele@home priekšrocības?

Jums bez pūlēm izdosies iekļauties pasaulē, kurā sadzīves tehnika ir savienota tīklā – jo sistēma Miele@home ir tikpat vienkārša, cik ērta. Atsevišķu "Miele" iekārtu saslēgšanu tīklā veic caur WiFiConn@ct – tas nozīmē tiešu savienojumu ar mājas WLAN maršrutētāju. Tīklā savienoto sadzīves tehniku pēc tam varat kontrolēt un vadīt,* izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru un programmu Miele@mobile.

atkarībā no ierīces un modeļa
"ShopConn@ct"

Vai vēlaties ikdienas preces ērti nopirkt tiešsaistē?

Lai paliktu vairāk laika svarīgām lietām! Sīkumiem nevajadzētu pievērst pārāk lielu uzmanību. Piemēram, tam, vai mājās vēl ir pietiekami daudz tablešu trauku mašīnai. Vienkārši paļaujieties uz “Miele” iekārtu: Jūsu trauku mašīna Jūs informēs, ja tabletes, skalošanas līdzeklis vai sāls drīz beigsies. Un ar “ShopConn@ct” varat ērti visu pasūtīt internetā – viedtālrunī vai planšetdatorā.*

"SmartStart" funkcija

Vai saules gaisma rada labu noskaņojumu?

Tā rada arī strāvu Jūsu veļas žāvētājam! Jūs varat izmantot saulainas pēcpusdienas pozitīvo enerģiju. Pavadot laiku dārzā kopā ar ģimeni – kā arī ilgtspējīgai elektroenerģijas izmantošanai. Ar "SmartStart" Jūsu sadzīves tehnika automātiski izmanto elektroenerģiju tad, kad elektroenerģijas tarifi tīklā ir īpaši zemi.*

"MobileControl" funkcija

Spontāni sarīkotas viesības pēc stundas?

Ledusskapis atdzesēs produktus! Lieliskas izdevības mēdz gadīties neplānoti. Lai Jūs varētu tās spontāni izbaudīt, mēs radījām MobileControl. Jo ar mobilu vadību Jūs varat visu kontrolēt, arī esot ceļā. Jūs varat sagatavot ledusskapi ar intensīvās dzesēšanas funkciju svaigajiem gardumiem, ko tūlīt pārnesīsiet un vēlaties atdzesētus iebaudīt kopā ar draugiem.*

Lietotne a href="mailto:Miele@mobile"Miele@mobile/a – receptes

Atmodināt atvaļinājuma atmiņas?

Ar pareizo recepti ļoti vienkārši. Cept un gatavot var ikviens, izmantojot "Miele@mobile" recepšu funkciju bez problēmām. Kulināriskiem pārsteigumiem viedtālrunis vai planšete ir vienmēr pa rokai. Tādējādi garšīgas receptes var pagatavot pavisam vienkārši, arī ja katru dienu nestāv virtuvē.

Programma Miele@mobile

Jūs nevarat vienlaikus būt visur?

Radīts Jums! Jūs vienmēr darbojaties no sirds un vēlaties pilnīgu kontroli. Lai Jūs, arī esot ceļā, varētu pārliecināties, ka mājās viss ir kārtībā, Jums palīdzēs programma Miele@mobile. Ar to Jūs varat kontrolēt iekārtu statusu un saņemt paziņojumus, piemēram, kad ir pabeigta veļas mazgāšana. Arī tad, ja tobrīd Jums ir daudz svarīgāki pienākumi.*

Gudrā māja

Vai mana "gudrās māja" tiešām ir vieda?

Tikai tad, ja tvaika nosūcējs "saprotas" ar dzīvokļa apgaismojumu. Vieds mājoklis ir vieds tikai tad, ja visi komponenti ir saderīgi. Un vēlamais komforta līmenis ir sasniegts tikai tad, ja visas tehnoloģijas var vadīt centralizēti. Izmantojot partneruzņēmumu risinājumus, tīklā savienojamu "Miele" sadzīves tehniku var integrēt esošā mājas kopnē. Lai Jūs varētu baudīt efektivitāti un komfortu, ko sniedz pilnīgi visu tehnoloģiju savienošana tīklā.

Interaktīvā "Miele" Assistent funkcija

Lieli veļas kalni?

Ar labiem palīgiem tie ir viegli uzveicami. Dažos gadījumos ir labi paļauties uz profesionālu palīdzību, – piemēram, attiecībā uz perfektu veļas kopšanu. Interaktīvā "Miele" Assistent funkcija ieteiks Jums piemērotāko mazgāšanas programmu. Krāsainai vai baltai veļai, kokvilnai vai zīdam, ļoti netīrai vai tikai mazliet – "Miele" Assistent funkcija vienmēr palīdzēs sasniegt optimālu veļas kopšanas rezultātu.

Balss vadība

Viss redzams bez viedtālruņa?

Pajautājiet taču Aleksai! Rokām jābūt brīvām, lai Jūs varētu darīt tiešām svarīgas lietas. Neņemot viedtālruni rokā, Jūs tagad varat kontrolēt savas iekārtas, izmantojot balss vadību: izmantojot "Amazon Echo" un "Alexa Voice Service" programmas, Jūs varat viegli noskaidrot savu iekārtu statusu vai arī pieprasīt noderīgu informāciju, piemēram, par piemērotāko veļas mazgāšanas programmu — un joprojām visu kontrolēt.

Pārtikas produktu piegāde

Vai jaunajai receptei vēl kaut kā pietrūkst?

Vienkārši gatavojiet to, ko vēlaties – un Jums nav jāiet iepirkties. Ja Jūs ir iedvesmojusi kāda “Miele@mobile” programmas recepte, Jūs varat ērti un ātri sagādāt vajadzīgās sastāvdaļas: izmantojot programmas funkciju “Pārtikas produktu piegāde”, vienkārši pasūtiet sastāvdaļas internetā, un tās tiks ērti piegādātas Jums uz mājām. Ērtības ar tikai dažiem klikšķiem – un bez laika patēriņa un iepirkumu somas.

Lietotne “Scout RX2”

Jums nav laika svarīgām lietām?

Jaunais robots-putekļsūcējs “Miele Scout RX2” ar “MobileControl” parūpēsies par Jūsu mājokli, kamēr nebūsiet mājās. Lai kur Jūs arī būtu – Jūsu grīdas tiks rūpīgi uzkoptas.

Piederumi

Oriģinālie piederumi Doties uz grozu Piederumu pārskats