Integrācija viedajā mājā

dummy

“Miele” sadzīves iekārtas viedajā mājā

Viedā māja atvieglo ikdienu un rada personalizētas sadzīves ērtības. Žalūzijas, apkure un sadzīves iekārtas sazinās savā starpā un arvien biežāk ir vadāmas ar lietotni vai balss pavēli. Arī daudzas “Miele” iekārtas ir savienojamas tīklā. Pateicoties praktiskajai “Miele” mākoņa saskarnei, tās var ātri un vienkārši integrēt jūsu viedās mājas partneru lietojumprogrammās. Tādējādi var izbaudīt vienotā tīklā saslēgtu mājas iekārtu efektivitāti un ērtību.

Viedas idejas jūsu mājoklim

Rādām jums piemērus, kā partneru lietojumprogrammas ar “Miele” sadzīves iekārtām padara ērtāku jūsu ikdienu.

Efektīva enerģijas izmantošana

Gudra enerģijas pārvaldība nodrošina lielākas ērtības un izmaksu ietaupījumu. Ar mājas saules fotoelementu iekārtu vai digitālo strāvas skaitītāju enerģiju var izmantot, kad tā ir pieejama. Tad veļas mašīna, žāvētājs vai trauku mašīna pavisam automātiski tiek palaisti ar centrālo enerģijas pārvaldnieku. Šādā veidā varat arī gudri uzlādēt putekļsūcēju robotu. Tādējādi vēl efektīvāk izmantojat pašu ražoto strāvu.

Atvieglojiet dzīvi

Tīklā savienotās “Miele” sadzīves iekārtas var pavisam viegli integrēt esošajā mājas automātikā, izmantojot “Miele” mākoņa saskarni. Tādējādi visas jūsu sadzīves iekārtas tiek uzskatāmi attēlotas vienā lietotnē. Tad jums vienmēr ir redzams jūsu “Miele” iekārtu statuss, kā arī apkopes un apkalpošanas ziņojumi. Un arī vadību var veikt centralizēti. Sadarbībai ar citu ražotāju iekārtām pavisam vienkārši var izstrādāt personalizētas darbības.

Praktiski drošības risinājumi

Pilnībā bez rūpēm: pateicoties “Miele” sadzīves iekārtu savienošanai tīklā, vienmēr varat atstāt savu mājokli ar drošības sajūtu. Vienkārši un ērti integrējiet savas iekārtas personīgajā drošības plānā. Tikko aizbraucat uz darbu, visas tīklā savienotās “Miele” sadzīves iekārtas pilnīgi automātiski pārslēdzas gatavības režīmā. Arī dūmu detektors ir pievienots tīklam? Tad ārkārtas gadījumā virtuves iekārtas izslēgsies patstāvīgi.

Personalizējiet savu viedo sadzīvi

Vēlaties personalizēt savu viedo māju? Tad vienkārši ieprogrammējiet savu personīgo kārtību. Tā ļauj optimāli pielāgoties tīklā savienotajām “Miele” iekārtām. Ar “Dinner Mood” ieslēdzas “Ambiente” apgaismojums, tiklīdz apsēžaties pie galda kopā ar saviem viesiem. Ja izejat no mājas, automātiski sāk strādāt putekļsūcējs robots. Un, kad ir pabeigta mazgāšanas programma, iedegas viedā lampa ‒ tā atvieglojat sev dzīvi!

Sev vai klientiem programmējat mājas vadības lietojumprogrammas un vēlaties tajās integrēt “Miele” iekārtas? Tad izmantojiet mūsu “Miele” izstrādātāju lapu! Tajā ir pieejama visu svarīgā informācija:

Šeit pāriet uz izstrādātāju lapu!

Mūsu sadarbības partneri

Lai nodrošinātu jums maksimālu daudzpusību, iekārtojot jūsu viedo māju, sadarbojamies ar izvēlētiem sadarbības partneriem. Tas sniedz vēl vairāk apvienošanas iespēju ‒ viedai sadzīvei, kas ir piemērota tieši jums.